Kdo je autorem článků na Maminkám.cz?

Jmenuji se Irena Řehová a bydlím s manželem v Praze. Máme dvouletou dceru, se kterou jsem nyní na mateřské. Stránky Maminkám.cz provozuji od září 2008.

Původně to byl pouze rozcestník na ostatní stránky pro rodiče malých dětí, ale návštěvnost stránek byla nízká a proto jsem se rozhodla začít psát vlastní články o vývoji a výživě kojenců a batolat. Nejsem zdravotník, ani nemám v této oblasti odborné vzdělání, ale snažím se při psaní vycházet z důvěryhodných zdrojů informací, např. ze stránek Americké pediatrické akademie (těch především), Světové zdravotnické organizace nebo Evropské společnosti pro pediatrickou gastroenterologii, hepatologii a výživu. Z českých zdrojů mi připadá nejlepší časopis Pediatrie pro praxi. Využívám také některé populární stránky pro rodiče, jako např. americký Babycenter.com nebo australský Raisingchildren.net.au.

Jako doplněk ke stránkám Maminkám.cz jsem nyní založila tento blog, na kterém bych chtěla publikovat články, které se nehodí na Maminkám.cz, ať už kvůli tématu nebo kvůli subjektivnímu pohledu na věc.

-ir-

Související články

Nově založená témata v diskuzi

Začátek těhotensví

Otěhotnění

Poslední příspěvek: 17.4.2024 v 21:00

IVF_duben_24

Otěhotnění

Poslední příspěvek: 14.4.2024 v 22:06

Těhotenství přes antikoncepci?

Těhotenství

Poslední příspěvek: 22.3.2024 v 17:34

Zobrazit celou diskuzi

Aktuality na webu

Zobrazit všechny aktuality

Těhotenská kalkulačka

V naší těhotenské kalkulačce si můžete spočítat týden těhotenství, trimestr, předpokládaný termín porodu, počet dní do termínu porodu a odhad váhy a délky miminka.